Export : Bestemmingen

Export : Bestemmingen

U wenst een paard te exporteren? Dan helpt European Horse Services u graag verder.
We doorlopen met u de verschillende stappen en EHS regelt de nodige transportdocumenten en eventueel wegtransport en volgt daarbij alles nauwgezet op.

North America South America Europe Africa Asia Australia

Voorbereiding

1. Quarantaine:

European Horse Services is een full service exportbedrijf dat uw paarden naar alle continenten op de wereld kan brengen.

Met in- en uitvoer van paarden moeten bepaalde vaccinaties, bloedonderzoeken, maar ook mogelijks quarantaine gedaan worden. Wij zijn gespecialiseerd in het afhandelen van de nodige testen en documenten voor u.

Niet alle landen vereisen pre-export quarantaine en/of quarantaine bij aankomst, maar voor deze waar het wel vereist zou zijn, stelt EHS z’n eigen quarantainestallen ter beschikking

2. Bloedonderzoeken en vaccinaties:

European Horse Services regelt alle vereiste onderzoeken voor de paarden die Europa verlaten; hetzij in onze eigen export quarantainestallen; hetzij bij de verkoper/exporteur zelf.
 

Voor de vereiste vaccinaties voor uw paard, werken wij samen met onze eigen gespecialiseerde paardendierenarts. Deze komt dagelijks op bezoek om de nodige onderzoeken uit te voeren zodat we u kunnen verzekeren dat uw paard in goeie gezondheid verkeert.

Zo werken wij nauw samen met Böse Laboratorium in Harsum, Duitsland om een exacte en snelle opvolging van de bloedonderzoeken van uw paard te garanderen.

3. Vereiste documenten:

Gezondheidscertificaat
Wij zorgen ervoor dat de gezondheidscertificaten voor uw paarden altijd snel en correct worden afgehandeld. De originele documenten reizen ook altijd met het paard mee in onze gepersonaliseerde tasjes.

Douanedocumenten
Ook in geval van douane, zorgen wij ervoor dat de nodige exportdocumenten tijdig worden aangevraagd en verwerkt. De exportdocumenten reizen mee met de paarden in de tasjes om een vlotte uitgang van de paarden te garanderen.

Paspoort
Ieder paard heeft een paspoort nodig bij import of export, dus vergeet zeker niet om deze altijd met uw paard te laten meereizen.