European Horse Services zoekt een nieuwe collega!

European Horse Services is een uiterst gespecialiseerd logistiek bedrijf dat de verzending van sportpaarden verzorgt via luchttransport en dit over bijna heel de wereld. Vanuit onze thuisbasis in Meetkerke (nabij Brugge) regelen wij de verzending van paarden via de belangrijkste luchthavens in Europa. Dankzij ons klein maar toegewijd team van specialisten zijn wij uitgegroeid tot marktleider in onze sector.

 

Wegens uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een :

COMMERCIEEL / OPERATIONEEL BEDIENDE m/v (voltijds)

 

Uw functie

Als logistiek medewerker heb je een zelfstandige functie, waarbij je volop ruimte krijgt om vorm te geven aan de logistieke organisatie. Na een volwaardige opleiding binnen ons bedrijf, word je verantwoordelijk voor bepaalde bestemmingen en organiseer en superviseer je zelf volledige zendingen naar andere continenten, van stal tot stal. Samen met ons team zorg je er voor dat elke zending feilloos verloopt en correct gefactureerd wordt. Je bent hiervoor voortdurend in contact met onze wereldwijd verspreide klanten, je collega medewerkers én onze logistieke partners.

Daarnaast ben je binnen het team betrokken bij het actief overleg over overkoepelende thema’s en projecten en je streeft mee naar continue verbeteringen zodat de performantie verder aangescherpt wordt.

Je maakt gebruik van moderne IT-tools en tracht ook voorstellen te creëren teneinde de dienstverlening naar onze klanten te optimaliseren. De gezondheid en veiligheid van de aan ons toevertrouwde paarden is immers onze absolute prioriteit en service naar onze klanten toe zit vanzelfsprekend in onze genen.

Uw profiel

Je kunt een hoger diploma voorleggen (A1) of bent gelijkwaardig door ervaring.  Je bent een echte dynamische teamspeler die commercieel is aangelegd, interesse heeft in logistiek en bovendien beschikt over een talenknobbel (4-talig of meer is een pluspunt).  Sporadisch over- of weekendwerk schrikt je ook niet af. MS Office applicaties hebben voor jou weinig of geen geheimen meer en – stressbestendig als je bent – vormt elk nieuw probleem een ware uitdaging voor je. Ervaring met de paardensector is zeker een belangrijk pluspunt; doch geen absolute must.

Ons aanbod

In ruil voor jouw kennis en engagement biedt European Horse Services je een voltijdse functie in vast dienstverband met grote verantwoordelijkheid, afwisseling, internationale contacten en ruimte tot initiatief. Het bedrijf staat garant voor kwaliteit, eveneens op vlak van salaris en extralegale voordelen.

Interesse?

Stuur een volledig gemotiveerde brief  handgeschreven én in het Engels aan E.H.S. bvba, t.a.v. Tatjana Tanghe, Oostendse Steenweg 11, 8377 Meetkerke en voeg er meteen jouw volledige CV en pasfoto aan toe. Per e-mail kan ook: tatjana@ehs.be